Blog

Wij zijn Kroodle en wij ontwikkelen nieuwe vormen van verzekeren met behulp van de laatste technologie. Onze autoverzekering CarKroodle biedt jou inzicht in je rijgedrag. Als je netjes rijdt, kun je korting verdienen op je premie.

donderdag 27 oktober 2016

Nooit meer liegen“Waar is zo’n parkeerregistratie eigenlijk goed voor?” Het is een vraag op Twitter, van een mevrouw die mogelijk niet in een hele grote stad woont. Want als je je auto in verband met een beperkt aantal parkeerplekken voor de deur noodgedwongen drie straten verderop neerzet, is die app de volgende ochtend echt best handig. Of als je in het buitenland bent en de weg niet meer zo goed weet (daar werkt hij ook).

Ik ben zelf mijn auto nog nooit echt kwijt geraakt, maar een kennis zocht na een nachtje doorhalen ooit drie dagen lang naar zijn bolide. Uiteindelijk vond hij hem terug met een fikse stapel bekeuringen onder de ruitenwisser. Ik geef toe dat deze persoon niet het scherpste potloodje uit de doos is, maar hij mag van de Nederlandse staat wel in een auto rijden.

Er zijn nog meer momenten dat de app van pas komt: als je je auto uitleent bijvoorbeeld. Geen kind meer dat jou wijsmaakt dat hij/zij echt naar de bieb was als jij weet dat je auto drie uur voor Café De Dorstige Duif geparkeerd stond. Beetje wantrouwig ten opzichte van je partner? Gewoon je auto even uitlenen en je weet of het terecht is. Niet waar we hem voor ontwikkeld hebben, maar wel heel veel handige extra’s die je normaal gesproken toch niet bij je autoverzekering krijgt.